Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Aikakauslehdet avaavat digilehtiä luettavaksi ilmaiseksi

13.4.2023 17:52Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Aikakausmedian järjestämä Aikakauslehtiviikko on viime vuosina ollut suosittu tapahtuma. Viikolla liiton jäsenlehdet avaavat digilehtensä viikon ajaksi maksutta kaikkien luettaviksi. Teemaviikko esittelee monipuolisesti erilaisia aikakauslehtiä ja inspiroi löytämään uutta luettavaa.

Mukaan teemaviikkoon voivat ilmoittautua kaikki Aikakausmedian jäsenkustantajien lehdet. Viime vuosina lehtiä on tiedotteen mukaan osallistunut teemaviikkoon yli sata. Lehdille on kertynyt lukukertoja parhaimmillaan 330 000, ja sivustolla on vieraillut yli satatuhatta kävijää. Nyt jäsenkustantajien lehdistä lähes sata avaa digilehtensä viikon ajaksi maksutta kaikkien luettaviksi.

Aikakauslehtiviikon teema Mikä on sinun juttusi? kannustaa tutustumaan uusiin lehtiin ja löytämään itselleen sopivinta luettavaa. Teemaviikolla on luettavissa monipuolinen valikoima erilaisia lehtiä sisustuksesta muotiin ja ruoasta sarjakuviin. Tarjonnasta löytyy niin ammatti- ja järjestölehtiä, harrastelehtiä kuin yleisölehtiäkin.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, mutta erityinen kohderyhmä on lapset ja nuoret. Teemaviikko tukee lasten ja nuorten lukutaidon kehittymistä sekä herättää kiinnostusta median tekemiseen ja yhteiskunnalliseen osallistumiseen. Aikakausmedia tuottaa kirjastoille Juttutuokion, joka tutustuttaa lapset ja nuoret tarinalliseen journalismiin.

Aikakauslehtiviikko järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2019, ja sitä vietetään aina samaan aikaan valtakunnallisen Lukuviikon kanssa. Aikakauslehtiviikko on taas 17.–23. huhtikuuta.

Array
Share: