Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Ahlstrom ja Xeikon yhteistyössä tapettimarkkinoille

17.5.2023 15:07Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Ahlstromin WallStar Digital Peel & Up on digipainokoneella painettava helposti kiinnitettävä tapetti. Kuva: Ahlstrom.

Ahlstrom ja Xeikon tarjoavat yhdessä uutta helppokäyttöistä tapetointiratkaisua. Ahlstromin WallStar -kuitukangastapetille voidaan painaa Xeikonin CX500 -sarjan digipainokoneella kuvioita viidellä värillä. Personoitu tapetti on helppo kiinnittää ilman liimaa ja välineitä, ja se myös irtoaa seinästä helposti.

Ahlstromin WallStar Digital Peel & Up on tiedotteen mukaan suunniteltu painettavaksi Xeikonin digipainokoneella, jossa käytetään kuivatooneri-tekniikkaa. Viisi painoväriä antavat joustoa suunnittelussa ja kuvat ovat erittäin laadukkaita. Värit täyttävät kaikki sisätilojen päästöjä koskevat rakennusmääräykset.

Tapetti sopii helppokäyttöisenä sekä yleisten tilojen että kotien sisustamiseen. Tapetin käyttäjä kuorii sen taustapaperista ja kiinnittää seinään. Irrottaminen on myös vaivatonta, eikä jätä liimajälkiä seinään. Mallistoon kuuluu täysin PVC-vapaita satiini- ja mattakuitukankaita.

– Materiaalin toimittajana olemme kirjaimellisesti painajan ja kuluttajan välissä. Materiaalin on saatettava nämä kaksi maailmaa yhteen, vastattava markkinoiden kysyntään ja taattava lopputuotteen laatu nykypäivän tasolla. Uskomme että tämä uusi mallisto on tärkeä askel sisustusmarkkinoiden kustomointitrendiin vastaamisessa, sanoo tuotepäällikkö Anna Brikh Ahlstromilta.

Ahlstrom ja Xeikon esittelevät tapettiratkaisujaan Fespa-messuilla Münchenissä 23.-26.5.2023. Xeikonin osastolla on esillä tuotantoratkaisu, jossa demotaan livenä tapettien valmistusta tuotantolinjana materiaalin syötöstä aina valmiiseen rullaan asti.

Array
Share: