Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Zeroten ostaa Fam Agency:n mainostoimistoliiketoiminnan

1.12.2023 08:02Uutiset » Toimiala
Pasi Miettinen (oikealla) ja Fam Agencyn Pyry Suojalehto odottavat toimistojen yhdistymiseltä paljon. Kuva: Zeroten/Pekka Savolainen.

Markkinointiviestinnän asiantuntijatoimistot Zeroten Oy sekä Fam Agency Oy ovat sopineet liiketoimintakaupoista, jolla Famin mainostoimistoliiketoiminta siirtyy 1.12.2023 lähtien kokonaisuudessaan Zerotenin omistukseen.

Sopimus on tiedotteen mukaan osa Zerotenin kasvustrategiaa sekä myös keino menestyä taloudellisesti haastavina aikoina.

– Yhdistymisen kautta saamme syvennettyä molemman osapuolen osaamista ja voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempaa asiantuntemusta ja sisältömarkkinointia eri kanavissa, kertoo Zeroten Oy:n toimitusjohtaja Pasi Miettinen.

Zeroten Oy on Vantaalla sijaitseva markkinointitoimisto, joka kertoo nojaavansa strategiseen asiakasymmärrykseen ja sen jalostamiseen markkinointiviestinnäksi eri kanavissa. Yrityksen liikevaihto 2022 oli noin 1,15 milj. euroa. Fam Agency Oy on someen keskittyvä mainostoimisto. Sen liikevaihto oli vuonna 2022 noin 0,5 milj. euroa. Asiakaskunta on molemmilla ollut laaja-alainen sisältäen sekä kuluttaja- että B2B-asiakkuuksia.

Array
Share: