Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Visutech saa uuden toimitusjohtajan

1.12.2023 10:46Uutiset » Toimiala
Visutech-yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Jan-Olof Jungersten (vas.) siirtyy yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi ja jatkaa pääomistajana. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Johan Lidström. Kuva: Visutech.

Pohjoismaissa toimivan Visutech-yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Jan-Olof Jungersten siirtyy yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi ja jatkaa pääomistajana. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Johan Lidström, joka on ollut yhtiön varatoimitusjohtaja.

Jan-Olof Jungersten on tunnettu henkilö graafisella alalla. Hän perusti yhtiön vuonna 1988 ja on johtanut sitä tähän asti. Visutech on kasvanut yhdeksi graafisen alan johtavista laitteiden ja digitaalisten tuotantoratkaisujen toimittajista Pohjoismaissa. Yrityksen pääkonttori on Göteborgissa ja toiminta kattaa Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Suomen.

– Fantastisten 35 vuoden jälkeen jätän ilolla ruorin Johan Lidströmille. Hänen omistautumisensa ja kykynsä ovat suuri etu yhtiölle. Olen vakuuttunut siitä, että hän tulee johtajaan yhtiötä menestyksellä yhdessä johtoryhmän ja fantastisen henkilökunnan kanssa. Tulen tukemaan yhtiötä strategisemmassa konserniroolissa, Jungersten sanoo.

Johan Lidström on tiedotteen mukaan ollut avainhenkilö yhtiössä yli 10 vuotta. Hän on työskennellyt myyntijohtajana ja viimeksi varatoimitusjohtajana.

– Tulevaisuuttamme leimaa läheinen yhteistyö asiakkaidemme ja partneriemme kanssa, ja pyrimme ymmärtämään täysin heidän tarpeensa. Tulemme emme vain täyttämään vaan ylittämään heidän odotuksensa räätälöityjen ratkaisujen avulla, Lidström sanoo.

Array
Share: