Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Visutech laajentaa valikoimaansa Fujifilmin tuotteilla

23.8.2023 09:02Uutiset » Toimiala
Fujifilmin uusi joustopainokone Jet Press FP790 toimii vesipohjaisilla mustesuihkuväreillä. Kuva: Fujifilm.
Fujifilmin uusi digipainokone Jet Press FP790 on räätälöity joustopakkausten tekoon. Kuva: Fujifilm.

Pohjoismaissa toimiva digitaalisten tuotantoratkaisujen toimittaja Visutech on tehnyt yhteistyösopimuksen japanilaisen Fujifilmin kanssa. Visutech tulee tiedotteen mukaan tarjoamaan Fujifilmin tuotevalikoimaa johon sisältyy inkjet- ja tooneritekniikalla toimivia tulostimia, tulostuspäitä, värejä ja tarvikkeita.

Visutech edustaa Pohjoismaissa jo laajasti graafisen alan tuotteita. Valikoimassa ovat mm. HP:n ja Kyoceran digitaaliset painokoneet sekä viimeistelylaitteita. Yhtiöllä on paikallista henkilökuntaa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Ruotsissa Visutechilla on keskusvarasto ja koulutuskeskus Digital Academy.

– Yhteistyö Fujifilmin kanssa mahdollistaa tuotevalikoimamme laajentamisen, ja voimme tarjota asiakkaille entistä laajemmin painotekniikkaa ja palveluja. Yhdistämällä Fujifilmin valikoimaamme voimme vastata asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin ja tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja graafiselle alalle, sanoo Johan Lidström, Vice President & COO, Visutech.

Suomessa Fujifilmin tuotteita myy KTA-Yhtiöt. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. Fujifilmin JetPress 750S digipainokone, Fujifilmin levytulostimet ja painolevyt, Imprint-digitointiyksiköt ja suurkuvatulostimet.

Array
Share: