Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Visutech edustamaan Bobstin tekniikkaa Pohjoismaissa

13.9.2023 08:00Uutiset » Toimiala
Visutechin tiimi Bobstin osastolla Labelexpo-messuilla. Vasemmalta Jan-Olof Jungersten, Johan Lidström, Anders Wulff, Henrik Dencker, Max Liljegren ja Magnus Rosberg. Kuva: Visutech.

Digitaalisten tuotantoratkaisujen toimittaja Visutech on tehnyt strategisen yhteistyösopimuksen painolaitteiden valmistaja Bobstin kanssa. Visutech tulee edustamaan Pohjoismaissa Bobstin ratkaisuja etikettien, joustopakkausten sekä taivekartonki- ja aaltopahvipakkausten tuottamiseen.

Visutech tulee toimimaan Bobstin laitteiden myyntiedustajana. Sopimus kattaa laajasti Bobstin kapean ja keskileveän radan tuotteet, joihin sisältyvät fleksolaitteet, digipainolaitteet ja All-in-One-laitteet. Visutech tulee tarjoamaan myös myynnin tukea, huoltoa, infraa ja koulutusta Bobstin asiakkaille.

Tiedotteen mukaan yhteistyön tavoitteena on tuottaa asiakkaille arvoa yhdistämällä markkinoiden johtavat Bobst-ratkaisut sekä Visutechin laaja kokemus graafisesta alasta ja Pohjoismaiden markkinoista. Monipuolisen tuotevalikoiman ansiosta asiakkaille voidaan tarjota räätälöityjä ratkaisuja pakkausten tuottamiseen.

Ruotsalainen Visutech-yhtiö on viime vuosina laajentanut graafisen alan tuotevalikoimaansa uusilla edustuksilla. Elokuussa Visutech teki yhteistyösopimuksen japanilaisen Fujifilmin kanssa. Visutech tulee tarjoamaan Fujifilmin tuotevalikoimaa, johon sisältyy inkjet- ja tooneritekniikalla toimivia tulostimia, tulostuspäitä, värejä ja tarvikkeita.

Visutechin valikoimassa ovat myös HP:n Indigo-painokoneet ja Kyoceran tuotantotulostimet sekä viimeistelylaitteita.

Array
Share: