Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Tommi Laitinen Canon Oy:n toimitusjohtajaksi

2.5.2023 10:15Uutiset » Toimiala
Tommi Laitinen aloitti Canonin toimitusjohtajana 3.4.2023. Kuva: Canon/Pasi Salminen.

Canon Oy nimitti Tommi Laitisen uudeksi toimitusjohtajaksi 3.4.2023 alkaen. Laitinen siirtyi Canonille Visma Software Oy:ltä, jossa hän toimi yhtiön toimitusjohtajana. Laitinen on työskennellyt aiemmin myös Visma Consulting Oy:n tuotekehityspalveluiden liiketoimintajohtajana, ja työuransa hän on tehnyt ohjelmistokehityksen parissa.

Laitisella on tiedotteen mukaan monipuolinen kokemus tulosvastuullisesta johtamisesta, yrityskaupoista sekä johtoryhmätehtävistä. Laitinen tuo Canonille mukanaan vahvaa ohjelmistoalan osaamista, strategista visiota sekä omistautumista, joka tulee auttamaan yhtiötä toteuttamaan strategisia tavoitteitaan.

Uudessa tehtävässään Laitinen keskittyy erityisesti Canonin tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuihin sekä kannattavaan ja kestävään kasvuun.

– Erittäin mielenkiintoista päästä tuomaan omaa ohjelmistoalan kokemusta mukaan Canonin liiketoimintaan. Canon tunnetaan laadukkaista kameroista ja tulostimista, mutta niiden lisäksi meillä on laaja asiakaskunta myös tiedonhallinnan saralla. Tätä liiketoiminnan osa-aluetta tulemme viemään strategisesti eteenpäin, Laitinen kertoo tehtävässä aloittamisesta.

Canon Oy kuuluu maailmanlaajuiseen Canon-ryhmään, joka toimii noin 120 maassa ja työllistää Euroopassa noin 12 850 ihmistä. Vuonna 1937 perustettu Canon kertoo olleensa edelläkävijä jo yli 80 vuoden ajan sekä ammattilaisille että kuluttajille suunnatuissa kuvaamisen ja tulostamisen ratkaisuissa. Yrityksille Canon tarjoaa laajan valikoiman tulostuksen-, dokumentin- ja informaationhallinnan sekä liiketoiminnan kehittämisen ja ulkoistusliiketoiminnan asiantuntijapalveluita.

Share: