Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Teippari sai suururakan Kemin biotuotetehtaalta

12.4.2023 11:40Uutiset » Toimiala
Mainostalo Teipparin yrittäjä Sakari Laukkanen kertoo Kemin tehtaan tilauksen olevan suurimpia yrityksen historiassa. Kuva: Sakari Laukkanen/Linkedin.

Kemiläinen Mainostalo Teippari Oy on saanut suuren tilauksen Kemiin rakentuvalta Metsä Fibren biotuotetehtaalta. Uusi tehdas tarvitse paljon opasteita, kilpiä ja teippejä. Teippari toimittaa niitä tehtaalle nopealla aikataululla.

Kemin biotuotetehdasprojekti on 2,02 miljardin euron sijoitus Metsä Groupilta. Se on Suomen metsäteollisuuden historian suurin investointi ja työllistää jo rakennusvaiheessa paljon alihankkijoita. Metsä Fibre Oy on valinnut Teipparin biotuotetehtaan putkistoteippien, säiliökylttien ja venttiilikilpien toimittajaksi.

– Sopimus on yksi suurimmista yksittäisistä tilauksista Mainostalo Teippari Oy:n 47-vuotisen historian aikana, kertoo Teipparin tyytyväinen yrittäjä Sakari Laukkanen Linkedin-postauksessaan.

Suururakka on vaatinut yritykseltä suuria investointeja, Laukkanen kertoo.

– Olemme investoineet uusiin laitteistoihin vuoden aikana noin 130 000 euroa, jotta pystymme varmistamaan sekä suurprojektin aikataulussa pysymisen, että palvelemaan myös muut asiakkaamme nopealla aikataululla.

Teipparin suurin yksittäinen koneinvestointi on Canon Colorado-tulostin, joka nostaa tarran ja muiden rullamateriaalien tulostuskapasiteetin yli 10-kertaiseksi. Teipparilla on paljon kokemusta mm. kaiverruskilpien valmistuksesta. Neljän laserkaiverruskoneen kapasiteetti on yrityksen mukaan Suomen suurin ja mahdollistaa 30 000 kilven teon vuorokaudessa.

Yrityksen liikevaihto kasvoi 4 % vuonna 2022 ja oli 760 000 euroa.

Array
Share: