Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Swissqprintin myyntiin lisävoimaa Suomessa

29.3.2023 14:33Uutiset » Toimiala
Nize Equipmentin Lars Bomgren myy mm. Swissqprintin Nyala-hybriditulostinta. Kuva: Signprint/Claes Nordström.

Swissqprintin suurkuvatulostimia ja Cosign-leikkureita edustava tanskalainen Nize Equipment -yritys lisää myyntivoimaansa Suomen ja Baltian markkinoilla. Ruotsin myyntiä johtanut Lars Bomgren on nyt myös Suomen ja Baltian maajohtaja. Ruotsiin yritys hakee lisää myyntiresursseja.

Nize Equipmentin tavoitteena on olla paikallinen toimittaja kaikkialla Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Suomessa yrityksellä on jo huoltoteknikko.

– Teemme tämän muutoksen ollaksemme paikallinen toimittaja niin pitkälle kuin se on mahdollista kaikilla alueilla. Kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä meille, Bomgren kertoo Signprint-verkkolehdelle.

Bomgrenin tehtäväkenttä laajeni helmikuussa. Hän kertoo ehtineensä tavata kymmenkunta asiakasta Suomessa ja Baltiassa. Hän on ehtinyt huomata, että asiakkaat sijaitsevat näissä maissa maantieteellisesti enemmän hajallaan kuin Ruotsissa, mutta päätöksentekoprosessi on lyhyempi. Yritykset ovat myös vähän Ruotsia avoimempia uusille työtavoille kuten automatisoinnille ja työnkulkujärjestelmien käyttöönotolle. Löytyy myös enemmän asiakkaita, jotka käyttävät suurkuvalaitteita erikoisalueilla kuten teollisuuden tuotantoprosesseissa.

– Baltian maissa monet yritykset työskentelevät kahdessa tai kolmessa vuorossa ja käyttävät laitteitaan tehokkaammin kuin Ruotsissa, Bomgren sanoo.

Nize Equipment on tanskalainen yritys, joka on erikoistunut ammattitulostimien, leikkureiden sekä ohjelmistojen myyntiin ja huoltoon kaikkialla Pohjoismaissa. Yrityksen edustamia tuotemerkkejä ovat mm. SwissQprint, Caldera ja MultiPress.

Share: