Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Stora Ensolle uusi pakkausliiketoiminnan johtaja

24.10.2023 11:02Uutiset » Toimiala
Ad Smit on johtanut aiemmin De Jong Packaging -konsernia, jonka Stora Enso osti tänä vuonna. Kuva: Stora Enso.

Stora Enso nimittää Ad Smitin Packaging Solutions -divisioonan johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässä 1.12.2023. Ad Smit on Alankomaiden kansalainen ja hänen toimipaikkansa on Alankomaissa. Hän on johtanut Stora Enson Packaging Solutions -divisioonan Western Europe -liiketoimintayksikköä tammikuusta 2023 lähtien.

Ad Smitillä on yli 30 vuoden kokemus liiketoiminnan johtamisesta pakkausteollisuudessa. Vuodesta 2012 lähtien hän toimi toimitusjohtajana De Jong Packaging Groupissa, jonka Stora Enso osti tammikuussa 2023. Sitä ennen hän toimi Smurfit Kappa Groupin pakkausliiketoiminnan ja -yksiköiden johtotehtävissä yli 20 vuoden ajan.

– Olen tyytyväinen voidessani toivottaa Ad Smitin tervetulleeksi Stora Enson johtoryhmään. Adilla on laaja kokemus ja menestyksekäs tausta pakkausliiketoiminnassa. Hänellä on hyvät edellytykset sekä Packaging Solutions -divisioonan johtamiseen että De Jong Packaging Groupin kanssa tehtävän integraation ja synergioiden optimointiin, sanoo Stora Enson toimitusjohtaja Hans Sohlström.

David Ekberg jättää Packaging Solutions -divisioonan johtajan tehtävänsä 30.11.2023 ja siirtyy etsimään uusia mahdollisuuksia Stora Enson ulkopuolelta.

Array
Share: