Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Stibo hakee kasvua Vanguard-investoinnilla

16.6.2023 09:50Uutiset » Toimiala
Uusi Vanguard-tulostin on asennettu Stibo Completen toimitilaan Horsensissa Tanskassa. Kuvassa vasemmalta tuotantopäällikkö Henrik Mølgaard ja operaattori Andreas Balleby. Kuva: Stibo.

Tanskalainen Stibo Complete on Pohjoismaiden vanhimpia ja yksi suurimmista graafisen alan yrityksistä. Nyt se hankkii ensimmäisenä maailmassa Vanguard VK3220T-HS suurkuvatulostimen. Sen avulla tuotantoa voidaan kasvattaa 70 %, ja Stibo uskoo myynnin kasvavan merkittävästi.

Tämä Vanguard-tasotulostin lanseerattiin Fespa-messuilla. LED UV -tekniikalla toimivassa tulostimessa on 15 tulostuspäätä.

– Testasimme markkinoilla olevia tulostimia ja Vanguard’s VK3220T-HS menestyi testeissä vahvasti laadun, tuottavuuden sekä kuivausominaisuuksien suhteen. Laitteen avulla pystymme vähentämään alihankintaa ja kasvattamaan merkittävästi myyntiä, sanoo tuotantopäällikkö Henrik Mølgaard.

Tulostimen on toimittanut Antalis, joka edustaa Vanguard-tulostimia myös Suomessa. Antaliksella on toinen kone omassa toimitilassa Vejlessä Tanskassa. Tulostimen valmistaja on Durst-konserniin kuuluva Vanguard Europe -yhtiö.

Stibo Complete on tunnettu tekijä painomarkkinoilla. Yritys on muuttunut merkittävästi vuosien varrella. Omistajana on pysynyt Stibo-säätiö.

Array
Share: