Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Sanoman toimitusjohtaja vaihtuu 2024

6.11.2023 13:49Uutiset » Toimiala
Susan Duinhoven. Kuva: Sanoma.

Sanoma Oyj:n toimitusjohtaja Susan Duinhoven on ilmoittanut Sanoman hallitukselle jättävänsä tehtävänsä vuoden 2024 ensimmäisen vuosipuoliskon aikana. Hallitus on aloittanut hänen seuraajansa etsinnän. Duinhoven aloitti Sanoman toimitusjohtajana lokakuussa 2015.

Duinhoven on Sanoman tiedotteen mukaan sitoutunut jatkamaan toimitusjohtajana seuraajansa aloitukseen asti ja sen jälkeen varmistamaan tehtäviensä sujuvan siirron uudelle toimitusjohtajalle.

– Susan on tehnyt loistavaa työtä muuntaessaan Sanoman useassa maassa toimineesta mediayhtiöstä Euroopan johtavaksi perus- ja toisen asteen oppimisen yhtiöksi. Samaan aikaan hän on panostanut voimakkaasti Sanoman medialiiketoiminnan digitalisoimiseen ja sen johtavan aseman vahvistamiseen Suomessa. Susanin johtamisen lähtökohtana on aina ollut asiakkaidemme tarpeisiin vastaaminen, joka näkyy laajasti Sanoman tavassa toimia. Koko hallituksen puolesta haluan mitä lämpimimmin kiittää Susania erinomaisesta työstä ja poikkeuksellisesta sitoutuneisuudesta Sanomaan, sanoo Pekka Ala-Pietilä, hallituksen puheenjohtaja.

Duinhovenin mukaan nyt on hyvä hetki siirtää viestikapula seuraavalle toimitusjohtajalle.

– Kuluneiden kahdeksan vuoden aikana olemme yhdessä keskittyneet Sanoman transformaatioon. Yhtiö on muuttunut useassa maassa toimineesta mediayhtiöstä Euroopan johtavaksi perus- ja toisen asteen oppimisen yhtiöksi ja vahvistanut asemaansa Suomen johtavana, pitkälle digitalisoituneena mediatalona. Molemmilla liiketoiminnoillamme on selkeä kannattavan kasvun strategia, ja keskeiset kehityshankkeet, ml. Learningin Solar-ohjelma, ovat hyvässä vauhdissa. Vuonna 2023 olemme yhdessä näyttäneet, että liiketoimintamme pystyy sopeutumaan taloudellisen toimintaympäristön muutoksiin, vaikkei olekaan niille immuuni, Duinhoven sanoo.

 

Array
Share: