Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Ricoh Pro C9500 rikkoo myyntiennätyksiä Suomessa

10.11.2023 08:48Uutiset » Toimiala
Ricohin uusi digipainokone Pro C9500 on ollut menestystuote Docuksen Pasi Julinille. Kuva: Docus.

Ricohin suuren volyymin digipainokone Pro C9500 Graphic Arts Edition rikkoo jälleenmyyjä Docuksen mukaan myyntiennätyksiä. Docuksen ennakkotilauksena elokuussa saamat kuusi konetta on nyt myyty ja asennettu tuotantoon Suomessa. Lisää koneita saadaan vielä marraskuun aikana.

Docuksen toimitusjohtajan Pasi Julinin mukaan koronavuosina High Volume digipainokoneiden toimitusvolyymit olivat alhaiset Suomessa. Nyt investointipaineet ovat purkautuneet. Docus tulee toimittamaan Suomeen vuonna 2023 ainakin 15 High Volume digipainokonetta, joista vähintään kymmenen on uusinta Ricoh Pro C9500 laitteistoa.

Docuksen Jari Kunnaksen mukaan offsetpainokoneiden tuotantovolyymit jatkavat laskuaan ja digipainovolyymien ennustetaan tuplaantuvan vuoteen 2030 mennessä.

– Suomalaiset graafisen alan yrittäjät ovat ottaneet innolla vastaan Ricohin uutuustuotteen. Suurin osa asennuksistamme on toteutettu uusille asiakkaille, mikä vahvistaa Ricohin ja Docuksen markkinajohtajuutta High Volume digipainokoneiden toimittajana Suomessa, Kunnas sanoo.

Kunnaksen mukaan Ricohin koneiden ehdottomia vahvuuksia ovat painolaatu, toimintavarmuus ja edulliset tuotantokustannukset.

Share: