Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Pyroll Pakkausten Joensuun yksikön päälliköksi Toni Muukkonen

7.2.2023 13:46Uutiset » Toimiala
Toni Muukkonen on Pyroll Pakkausten Joensuun yksikön (KM-Yhtymä Oy) uusi vetäjä. Kuva: Pyroll.

Pyroll Pakkausten Joensuun yksikön (KM-Yhtymä Oy) uutena vetäjänä on 1.2. aloittanut DI Toni Muukkonen (41), jolla on vahva kokemus tehdasorganisaatioiden johtamisesta ja kehittämisestä. Aiemmin Toni on työskennellyt Konecranesilla vastaten Itä-Suomen huoltoliiketoiminnasta ja viimeksi Valmetin Juankosken tehtaan vetäjänä.

– Olen etuoikeutettu päästessäni mukaan hienoon suomalaiseen teollisuusyhtiöön Pyrolliin ja sen Joensuun yksikön vetäjäksi. Monilta osin toiminta on tuttua, sillä koko työurani olen keskittynyt B-to-B liiketoimintaan ja isojen asiakkaiden palvelemiseen. Uskon, että pystyn tuomaan oman kokemukseni kautta paljon uusia ajatuksia yksikköön. Lisäksi meillä on hyvä tiimi kasassa, joka on positiivisen kehityksen edellytys, toteaa Toni Muukkonen.

Pyroll Pakkaukset on kotimainen pakkauskonserni, joka kertoo tuottavansa vastuullisia ja ympäristöystävällisiä pakkauksia ja palveluita yhteensä yhdeksässä tehtaassa ympäri Suomen. Konserni on johtavien suomalaisbrändien luottokumppani. Asiakkaina ovat pääosin suomalaiset elintarviketeollisuuden yhtiöt. Pyroll työllistää noin 300 henkilöä ja konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli noin 70 miljoonaa euroa.

 

Share: