Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

PunaMusta supistaa painokapasiteettia Lahdessa

6.2.2024 09:00Uutiset » Toimiala

PunaMusta Oy suunnittelee Lahden painotuotannon supistamista tai lopettamista. Kysymyksessä on Lehtisepät Oy:ltä ostettu arkkipainoyksikkö, jossa työskentelee 27 henkeä.

Supistaminen tai lopettaminen vähentäisi tiedotteen mukaan PunaMustan arkkipainokapasiteettia ja mahdollistaisi kannattavuuden ja kilpailukyvyn parantamisen sekä tulevaisuuden toimintakyvyn turvaamisen. Samalla etenkin arkkipainokapasiteettia sopeutettaisiin vastaamaan kannattavaa asiakaskysyntää laskevassa markkinassa. Suunnitelmaan liittyen PunaMusta käynnistää muutosneuvottelut tuotannollisista ja taloudellisista sekä toiminnan uudelleenjärjestelyistä johtuvista syistä.

Suunnitelmat tarkentuvat neuvotteluiden edetessä ja säästöt ovat enintään 1,4 miljoonaa euroa vuositasolla. Muutosneuvotteluiden piirissä on entisen Lehtisepät Oy:n arkkipainoliiketoiminnan koko henkilöstö. Suunniteltujen muutosten henkilöstövähennysmäärä on enintään 27 henkilöä. Muutosneuvotteluiden myötä voi syntyä uusia tehtäviä muissa toimipisteissä.

Array
Share: