Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Porisuhde-kampanja voitti Effie-kilpailun

13.2.2023 08:43Uutiset » Toimiala
Porisuhde-kampanjan valtaisan suosion saavuttaneessa mainosfilmissä Joonas Nordmanin esittämä hahmo tekee parhaansa parantaakseen soittajien Porisuhteita. Kampanjaan kuului videoita, sivusto, runokirja ja kangaskasseja. Kuva: Staart.

Staartin Porin kaupungille toteuttama Porisuhde-kampanja palkittiin vuoden parhaana kampanjana Suomen Effie Awards 2022 -kilpailussa. Grand Effien voittanut työ on poikkeuksellisen rohkea ja haastoi täysin alan konventiot palkinnon perustelujen mukaan. Milttonin toteuttama Puuilon listautumiskampanja voitti hopeaa.

Porisuhde-kampanja voitti Effien Erikoissarjassa ja Tuotteet & Palvelut -sarjassa kultaa sekä kilpailun pääpalkinnon – Grand Effien. Palkintopallille kahdella hopealla pääsi myös Erikoissarjassa sekä Tuotteet & Palvelut -sarjassa Milltonin toteuttama Puuilon listautumiskampanja MORJENSTA PÖRSSIIN! Muissa kategorioissa jaettiin pronssia Reaktor Creativelle, Reaktor Innovationsille, Avidlylle, Wörksille, IVALO Creative Agencylle sekä SEKille.

Porisuhde-kampanjaa olivat tekemässä kaupungin lisäksi Staart Oy, Koju Film Company Oy, ALL CAPS Oy ja Ohjelmakauppa Oy.

Puuilon kampanjaa olivat tekemässä Puuilo & Miltton, Bauer Media, GroupM ja Nöjd Agency.

– Tänä vuonna palkitut työt loistavat rohkeudellaan. Niistä kaikista löytyy sellaista ideaa, toteutusta tai asennetta, joka poikkeaa konventioista. Voittajatöistä ihan jokainen ansaitsee olla framilla hienoina esimerkkeinä rohkean markkinoinnin vaikuttavuudesta, tuloksellisuudesta ja arvontuotosta. Oli ilo myös huomata, että Effiessä tuloksellinen markkinointi ja brändin tärkeys on tunnistettu laajemmalla rintamalla – tämä oli ehdottomasti väkevä ja rohkea Effie-vuosi, sanoo kilpailun päätuomari Anna Lehtisalo. Hän on myös Villivision toimitusjohtaja.

Markkinoinnin tehokkuutta mittaava kilpailu Effie Awards järjestettiin Suomessa nyt 21. kerran. Effie Awards Finlandia järjestää Marketing Finland yhteistyössä Sanoma Media Finlandin kanssa.

Puuilon listautumiskampanjan mainos. Kuva: Puuilo.
Share: