Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Plockmatic sai uuden pääomistajan

26.1.2024 08:34Uutiset » Toimiala

Ruotsalainen viimeistelylaitteiden valmistaja Plockmatic on saanut pääomistajakseen ruotsalaisen Accent Equity -investointiyhtiön. Aikaisempi omistaja Grimaldi Industri jää konserniin vähemmistöosakkaaksi.

Plockmatic on tunnettu tekijä alallaan ja toiminut jo 40 vuotta. Yrityksen laitemerkkejä ovat Plockmatic, Morgana, Watkiss ja Intec. Painamisen jälkikäsittelyn lisäksi konserni on toimittanut postitusjärjestelmiä. Suomessa konsernin laitteita on myynyt Grafitrio Oy ja VBS Oy.

Plockmatic on kasvanut orgaanisesti ja yritysostojen kautta. Uuden omistajan mukaan yrityksellä on vahva asema kasvun jatkamiseksi useilla eri tuotealueilla.

– Meillä on selkeä tavoite, että Plockmaticin tulee kasvaa sekä orgaanisesti että yritysostojen avulla, kertoo Accent Equityn partneri Oscar Claesson Signprint-uutispalvelulle.

Plockmatic-konsernin johdossa jatkaa Jan Marstorp. Hänen mukaansa graafisessa teollisuudessa on suuria mahdollisuuksia muutoksen jatkamiseen perinteisessä offsettuotannossa ja digipainamisessa.

Array
Share: