Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

N2 Helsinki osti Wunderman Thompson Finlandin

11.8.2023 10:08Uutiset » Toimiala
Kuvassa N2-konsernin hallituksen puheenjohtaja Jussi Nurmio, Alex Nieminen ja Wunderman Thompson Finlandin toimitusjohtaja Miika Lumme. Kuva: N2 Helsinki.

Markkinointiviestintäkonserni N2 Helsinki Oy on ostanut markkinointitoimisto Wunderman Thompson Finlandin. Kauppojen myötä N2 on nyt yksi Suomen suurimmista markkinointialan toimijoista. Sen yritysten liikevaihto tulee olemaan tänä vuonna yli 20 miljoonaa euroa.

Wunderman Thompson Finland on osa samannimistä kansainvälistä ketjua, joka tunnetaan tiedotteen mukaan erityisesti markkinointiviestinnän teknologiaosaamisesta. Kansainvälisesti useita alan palkintoja voittaneen markkinointiketjun osaaminen tulee kasvattamaan entisestään N2 Helsingin monipuolista tarjoamaa.

– Markkinat ja kuluttajien käyttäytyminen muuttuvat jatkuvasti ja aikaisempaa nopeammin, mikä edellyttää alan toimistoilta kykyä reagoida nopeasti ja mukauttaa toimintaansa vastaamaan tarpeita. N2 on aina pyrkinyt elämään ajassa ja kehittämään integroitua palveluvalikoimaa asiakkaiden tarpeiden mukaan, N2 Helsingin toimitusjohtaja Alex Nieminen kertoo.

Osana N2 Helsinki -konsernia toimivat luova markkinointitoimisto N2 Creative, bränditoimisto N2 Albiino, PR-, viestintä- ja vaikuttajamarkkinointitoimisto Mellakka Helsinki, manageritoimisto Mellakka Management, tapahtumatuotantotoimisto Mellakka Events sekä vaikuttajamarkkinointitoimisto Hypement.

Array
Share: