Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Metsälehden päätoimittajaksi Petri Koskinen

23.2.2023 09:12Uutiset » Toimiala
Metsälehden uusi päätoimittaja on Petri Koskinen. Kuva: Metsälehti/Seppo Samuli.

Metsälehden päätoimittaja vaihtuu. Lehteä vuodesta 2010 johtanut Eliisa Kallioniemi, 64, jää eläkkeelle, ja hänen seuraajakseen on valittu Alma Median Talouselämä-lehdessä taloustoimittajana työskentelevä Petri Koskinen, 59.

– Aika aikaansa kutakin. 90 vuotta täyttävä Metsälehti on hyvässä iskussa. Tulos viime vuodelta on erinomainen, ja lukijoille on juuri valmistumassa uusi verkkopalvelu. Nyt on hyvä aika vaihtaa, Kallioniemi perustelee.

Kallioniemi on ehtinyt työskennellä Metsälehdessä yhteensä 39 vuotta, ennen päätoimittajuutta toimittajana, toimitussihteerinä ja 13 vuotta toimituspäällikkönä.

– Tuona aikana Metsälehti on muuttunut paljon. Digitaalisten kanavien ansiosta se tavoittaa nyt laajemman yleisön kuin koskaan. Lehden ja lukijoiden läheinen suhde on kuitenkin pysynyt samana, Kallioniemi sanoo.

Metsälehden vetovastuun ottava Petri Koskinen on kokenut journalisti hänkin. Talouselämän lisäksi hän on työskennellyt toimittajan ja päällikkötoimittajan tehtävissä muun muassa Kauppalehdessä, Arvopaperissa ja Helsingin Sanomissa.

Metsälehti ilmestyy painettuna 23 kertaa vuonna 2023. Tähän sisältyy aikakauslehti Metsälehti Makasiini. Lisäksi Metsälehdellä on digilehtiä. KMT-tutkimuksen mukaan näillä lehdillä on yhteensä 217 000 lukijaa. Metsälehteä kustantaa Tapio Palvelut Oy, joka julkaisee myös kirjoja ja karttoja.

Array
Share: