Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Mediateko Oy:n toimitusjohtajaksi Sampsa Savolainen

28.6.2023 08:27Uutiset » Toimiala
Teemu Kontkanen (vas.) siirtyy elokuun alussa kumppanuusjohtajaksi ja Mediateko Oy:n toimitusjohtajaksi tulee Sampsa Savolainen. Kuva: Mediateko.

Ulkomainosyhtiö Mediateon toimitusjohtaja vaihtuu, kun yrityksen nykyinen toimitusjohtaja ja yrittäjä Teemu Kontkanen siirtyy konsernin kumppanuusjohtajaksi. Uutena toimitusjohtajana aloittaa 7.8.2023 Sampsa Savolainen.

Savolainen tuntee tiedotteen mukaan hyvin Mediateon, sillä hän on toiminut viimeisen vuoden Mediateon tytäryhtiö Supervisualin toimitusjohtajana, missä hän jatkaa myös uuden tehtävän myötä. Savolaisella on vahva, yli 20-vuoden tuntemus mediatoimialasta ja myös mediamyyntiorganisaation johtamisesta. Supervisualille hän siirtyi Bauer Median myyntijohtajan paikalta.

– Mediateko on Teemun johdolla onnistunut nousemaan kuopiolaisesta alueellisesta ulkomainosyhtiöstä valtakunnalliseksi kansainvälisten ulkomainosyhtiöiden haastajaksi, joka on onnistunut ratkaisemaan maamme isoimpien brändien markkinoinnillisia haasteita tuloksellisesti, toteaa Sampsa Savolainen.

Nyt tehty muutos on Mediateon hallituksen puheenjohtaja Tomi Merenheimon mielestä luonteva askel Mediateon tavoitellessa voimakasta kasvua ja markkinaosuutta ulkomainonnassa.

MT Mediateko Oy:n liikevaihto oli maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella 6 milj. euroa ja henkilökunnan määrä 15.

Array
Share: