Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Massimo Reynaudo UPM:n toimitusjohtajaksi

24.10.2023 11:50Uutiset » Toimiala
Massimo Reynaudo on toiminut pitkään johtotehtävissä UPM:ssä ja metsäteollisuudessa. Kuva: UPM.

Massimo Reynaudo on nimitetty UPM-Kymmene Oyj:n toimitusjohtajaksi 1. tammikuuta 2024 alkaen. Reynaudo on ollut UPM:n palveluksessa vuodesta 2017. Tällä hetkellä hän johtaa UPM Communication Papers -liiketoimintaa. Sitä ennen hän toimi johtajana UPM Raflatacissa vuosina 2017–2021.

Reunaudo on Italian kansalainen ja syntynyt vuonna 1969. Vuosina 1995–2017 hän toimi useissa johtotehtävissä Kimberly-Clark -yhtiössä. Hänellä on maisterin tutkinto tekniikan alalta Politecnico di Torinosta ja lisäksi opintoja liiketaloudessa ja johtamisessa.

– Massimolla on vahva kansainvälinen tausta, ja hän on saanut UPM:ssä aikaan erinomaisia tuloksia innostavana muutosjohtajana. Sekä UPM Raflatacissa että UPM Communication Papersissä hän on tuonut myönteisiä muutoksia liiketoimintoihin, uudistanut kaupallista strategiaa ja rakentanut menestyviä tiimejä parantaakseen liiketoimintojen tuloksia. Hänellä on selkeä näkemys, miten UPM:n Biofore-strategia voi luoda lisäarvoa myös jatkossa, sanoo UPM:n hallituksen puheenjohtaja Henrik Ehrnrooth.

Jussi Pesonen jää eläkkeelle UPM:stä 37 palvelusvuoden jälkeen.

– Hallituksen puolesta haluan kiittää Jussia lämpimästi hänen ansiokkaasta työstään yhtiön menestyksen eteen. Jussilla on pian takanaan pitkä ja menestyksekäs, lähes 20 vuoden mittainen kausi yhtiön toimitusjohtajana. Hän aloitti Suomi-keskeisen, perinteisen painopaperiyhtiön toimitusjohtajana ja muutti UPM:n innovatiiviseksi, uusiutuvia materiaaleja valmistavaksi globaaliksi kasvuyhtiöksi, sanoo Henrik Ehrnrooth.

Massimo Reynaudon siirtyessä toimitusjohtajan rooliin UPM käynnistää Communications Papers -liiketoiminnan johtajan haun.

Array
Share: