Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Marvacon myyntijohtajaksi Mirva Koskinen

14.11.2023 08:28Uutiset » Toimiala
Mirva Koskinen. Kuva: Marvaco.

Marvacon myyntijohtajaksi on nimitetty Mirva Koskinen (44), vastuualueenaan brändi- ja painoasiakkaat Suomessa ja Ruotsissa. Myyntitiimit Suomessa ja Ruotsissa raportoivat hänelle myynnistä vastuualueittain. Koskinen aloitti uudessa tehtävässään 1.11.2023.

Mirva Koskinen aloitti Marvacon palveluksessa kuusi vuotta sitten brändimyyntitiimissä, ja hänen taustansa on pakkausalalta Tetra Pakilla ja Stora Ensolla. Vuoden 2023 alussa Mirva tuli avainhenkilönä yhtiön osakkaaksi järjestelyssä, jossa toimiva johto osti koko Marvacon osakekannan.

– Laajeneva liiketoiminta-alue on mielenkiintoinen ja haastavassa markkinatilanteessa. Uskon Marvacon asiakasyhteistyöhön ja palvelun laatuun, ja siksi katson luottavaisesti tulevaan vuoteen. On hienoa päästä tapaamaan asiakkaita Suomessa ja Ruotsissa, Koskinen sanoo.

– Mirva on kehittynyt työtehtäviensä mukana ja yllättänyt aina positiivisesti, kun hänen tehtäväalueensa on laajentunut, sanoo Marvacon toimitusjohtaja Antti Mikkilä.

Marvaco kertoo olevansa pohjoismaiden johtava pakkausaineistojen ja painotyökalujen valmistaja. Yhtiön markkina-alueet ovat Pohjoismaissa ja lähialueilla Pohjois-Euroopassa. Yhtiön toimipaikat sijaitsevat Suomessa Porissa ja Helsingissä sekä Ruotsissa Sunnessa.

Array
Share: