Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Marcus Bergström liiketoimintajohtajaksi Messukeskuksessa

8.1.2024 08:01Uutiset » Toimiala
Marcus Bergström aloittaa uudessa tehtävässään Messukeskus Events & Congresses -liiketoiminnan johdossa 26.2.2024. Kuva: Messukeskus.

Helsingin Messukeskuksen uudeksi liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Marcus Bergström. Hän aloittaa uudessa tehtävässään Messukeskus Events & Congresses -liiketoiminnan johdossa 26.2.2024.

Marcus Bergström on tehnyt Messukeskuksessa pitkän työuran myynnin tehtävissä ja hänellä on laaja kokemus tapahtumaliiketoiminnasta. Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä Messut-liiketoiminnasta, jossa hän on viime vuosina työskennellyt Messukeskuksen itse tuottamien yleisö- ja ammattitapahtumien liiketoimintapäällikkönä.

Tätä ennen Bergström johti Suomen Messujen ja Stockholmsmässanin yhteisyritystä Adforum Ab:ta, joka järjesti metsäteollisuuden kansainvälisiä näyttelyjä Suomessa, Ruotsissa ja Aasiassa.

Bergströmin vastuualueeseen kuuluvat Messukeskuksessa järjestettävät kokoukset, kongressit, juhlat ja vierastapahtumat. Lisäksi Bergström vastaa Messukeskuksen hotelli- ja ravintolaliiketoiminnoista, joita Messukeskus harjoittaa kumppaneidensa Scandicin ja Noho Partnersin kanssa.

Array
Share: