Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Mailservice investoi Ricohiin

5.3.2024 10:16Uutiset » Toimiala
Mailservice tuottaa markkinointimateriaaleja mm. Ricoh Pro C9500 -digipainokoneella. Kuva: Docus.

Markkinointipalveluja tarjoava Mailservice on investoinut uusiin digipainokoneisiin, jotka on toimittanut Docus. Mailservice on hankkinut muun muassa Ricoh Pro C9500 ja C7200 -digipainokoneet.

Mail Service Finland Oy on perustettu vuonna 1989 ja iso liiketoiminnan uudistus toteutettiin vuonna 2018. Yrityksessä nähtiin muutos printtisuorassa, jota ruvettiin yhä useammin korvaamaan digitaalisella mainonnalla. Yritys ryhmitti palvelunsa uudelleen. TAGI-palvelu antaa työkaluja kohderyhmien tavoittamiseen, DIGI-palvelu on perinteistä painotuotteiden tuotantoa ja LOGI on järjestelmä, joka kytkeytyy markkinoinnin varastointiin ja logistiikkaan.

– Meiltä saa enemmän kuin pelkän painotuotteen – varastointi, logistiikka, kohdentaminen ja sähköiset palvelut ovat kokonaisuutta, jota digipaino tukee, kertoo Lauri Mäkinen, joka vastaa Mailservicen myynnistä.

Nopeat ja toimintavarmat digipainokoneet tukevat yrityksen tarvetta saada markkinointimateriaalit jopa tilauksesta seuraavana päivänä toimitukseen.

– Kun saamme tilauksen, toimitus on 1–3 päivän päästä jo toimituksessa. Tämä on myös markkinoiden trendi eli toimitusajat ovat tiukkoja, kertoo yhteyspäällikkö Päivi Kokko.

Uusimpana tuotteena Mailservice tarjoaa myös diginäytöt osana markkinoinnin palveluita.

Share: