Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Logistiikkayritys Velox osti Pro Mailin

9.2.2024 11:40Uutiset » Toimiala
Laajentuneen Veloxin toimitusjohtaja on Markus Autio (vasemmalla) ja asiakkuusjohtaja Aki Lindgren. Kuvat: Velox ja Pro Mail.

Markkinointilogistiikkaan erikoistunut Velox Logistiikka Oy on ostanut suoramarkkinointiryitys Pro Mail Oy:n. Yhdistymisen myötä Velox kasvaa kuuden miljoonan euron liikevaihtoluokkaan.

Tiedotteen mukaan Velox on vakiinnuttanut asemansa suomalaisen markkinointilogistiikan huipulla. Pro Mail Oy taas on omalla alallaan erittäin tunnettu brändi, jolla on käytössään markkinoiden laajin suoramarkkinointia ja viestintää tehostava laitevalikoima.

–  Velox on pitkäjänteisesti investoinut alan osaajiin, järjestelmiin, ohjelmistoihin ja verkkopalveluihin. Pro Mail on menestynyt erityisesti tuotanto-osaamisensa kautta. Veloxin pääfokus on tällä hetkellä jatkuvien palveluiden tuottamisessa, ja nyt saamme joukkoomme lisää huippukokemusta myös projekti- ja kampanjatoteutuksista. Yhdistymisen myötä pystymme siis tuottamaan monipuolisempia palveluita entistä laajemmalla asiantuntijaporukalla, iloitsee toimitusjohtaja Markus Autio.

Materiaalipuolella vahvistusta saadaan Aution mukaan vaikkapa erityyppisiin projektiluontoisiin pakkaus- ja kasaamisprosesseihin. Merkittävänä lisänä ovat myös suuren volyymin massapostitukset. Asiakkaille voidaan nyt toteuttaa entistä paremmin esimerkiksi yksittäisiä markkinointikampanjoita, jotka tavoittavat suuria massoja lyhyessä ajassa ja kustannustehokkaasti. Pro Mailin resurssit massapostituksissa sekä varastojen ja pakkauksien koneellisessa käsittelyssä mahdollistavat pienemmät yksikköhinnat ja huomattavasti suuremmat volyymit.

Myös Pro Mailin toimitusjohtaja ja Veloxin nykyinen asiakkuusjohtaja Aki Lindgren on innoissaan kaikista uusista mahdollisuuksista, joiden avulla asiakkaita voidaan palvella entistä paremmin.

Lindgrenin mukaan Pro Mailin yhteistyökumppaneilta on tullut säännöllisesti tiedusteluja varastointia ja markkinointilogistiikan palveluita koskien. Puutteelliset resurssit tietojärjestelmien ja tilojen osalta ovat kuitenkin rajoittaneet kysyntään vastaamista. Toteutuneen yrityskaupan myötä Pro Mailin yhteistyökumppaneilla on vihdoinkin mahdollisuus esimerkiksi varastointiin liittyvien materiaalien ja toimintojen ulkoistamiseen.

Array
Share: