Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Lehtiseppien arkkipaino PunaMustalle

31.1.2024 15:08Uutiset » Toimiala
PunaMustan arkkipainotoiminta laajenee yrityskaupalla. Kuva: PunaMusta.

Keskisuomalainen Oyj:n tytäryhtiö Lehtisepät Oy on myynyt arkkipainoliiketoimintansa PunaMusta Media Oyj:n tytäryhtiölle PunaMusta Oy:lle. Arkkipainoliiketoiminta siirtyy PunaMustalle 1.2.2024 alkaen.

Myytävän arkkipainoliiketoiminnan kauppahinta on 0,75 milj. euroa. Lehtisepät Oy:n arkkipainoliiketoiminnan ulkoinen liikevaihto vuonna 2022 oli 3,5 milj. euroa ja liikevoitto -0,2 milj. euroa. Liiketoimintaan kuuluvat 27 työntekijää siirtyvät PunaMustan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Lehtisepät on Keskisuomalainen Oyj:n kokonaan omistama tytäryhtiö, jolla on kolme sanomalehtipainoa, jotka sijaitsevat Kouvolassa, Tuusulassa ja Varkaudessa. Lisäksi yhtiöllä on ollut 31.1.2024 saakka liiketoimintakaupassa myytävä arkkipaino, joka sijaitsee Lahdessa. Vuonna 2022 Lehtisepät Oy:n liikevaihto oli 35,0 milj. euroa ja se työllisti 157 henkilöä.

– Keskisuomalainen-konserni keskittyy strategiansa mukaisesti ensisijaisesti laadukkaaseen ja valtakunnallisesti kattavaan uutismediaan sekä sen kehitystä vauhdittaville synergisille alueille. Arkkipainoliiketoiminnan myyminen PunaMustalle tukee luontaisesti strategiamme toteutumista, toteaa Keskisuomalainen Oyj:n toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi.

Array
Share: