Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Kehittyvä Elintarvike -lehdelle uusi päätoimittaja

18.9.2023 08:15Uutiset » Toimiala
Elina Teerijoki. Kuva: Kehittyvä Elintarvike-lehti.

Elintarviketieteiden Seuran hallitus on nimittänyt FM Elina Teerijoen uudeksi päätoimittajaksi seuran julkaisemaan ammatti- ja tiedelehti Kehittyvä Elintarvikkeeseen lokakuusta alkaen. Teerijoki siirtyy organisaation sisältä osa-aikaisen toimituspäällikön tehtävästä kokoaikaiseksi päätoimittajaksi.

Teerijoki aloitti työt Kehittyvä Elintarvike -lehdessä syksyllä 2021. Uusi päätoimittaja valittiin nykyisen päätoimittajan ETM Laura Hyvärisen siirtyessä kokoaikaisesti töihin elintarviketeollisuuteen lokakuusta alkaen.

Päätoimittajana Teerijoki haluaa Kehittyvän Elintarvikkeen uutisen mukaan panostaa siihen, että lehti tarjoaa lukijoilleen edelleen hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa. Hyvän avustajaverkoston rakentaminen on tässä tärkeää.

– Meillä on hyvä lehti, joka ei tuotteena juuri nyt kaipaa isoja muutoksia. Haluan panostaa siihen, että lehti pysyy jatkossakin alassa ja ajassa kiinni, ja että lukijat löytävät meidät nykyistäkin paremmin, Teerijoki kertoo suunnitelmistaan.

Kehittyvä Elintarvike-lehdellä on printtilehtenä keskimäärin 4 000 lukijaa lehden mediakortin mukaan. Lehdellä on myös verkkosivusto ja joka toinen viikko ilmestyvä uutiskirje.

Array
Share: