Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Joonas Lyytikäinen A-lehdet-konsernin kehittäjäksi

16.1.2024 09:28Uutiset » Toimiala
Joonas Lyytikäinen. Kuva: A-lehdet.

Joonas Lyytikäinen on nimitetty A-lehdet-konsernin kehitystoiminnon vetäjäksi tehtävään Head of Business Development 8.1.2024 alkaen. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on toiminut startup-yrittäjänä, ja sen jälkeen viimeiset kuusi vuotta liikkeenjohdon konsulttina uusien liiketoimintojen tunnistamisen ja strategiatyön parissa.

Joonas Lyytikäinen on työskennellyt A-lehdet-konsernin hallituksessa vuodesta 2015 alkaen sekä konserniin kuuluvan kasvumarkkinointiyritys Generon hallituksessa vuodesta 2022 alkaen. Lisäksi hän on vaikuttanut Helsingin Jalkapalloklubi HJK:n hallituksessa vuodesta 2012. Lyytikäinen jatkaa hallitustehtävissään edelleen.

Konserniin kuuluvat medialiiketoiminnan ja kasvumarkkinointiyritys Generon lisäksi pohjoismaisen designin kansainvälinen verkkokauppa Finnish Design Shop sekä Suomen suurin kellojen ja korujen verkkokauppa Keskisen Kello. Vuoden 2023 aikana konserni kasvoi kahden yrityksen osakkuudella: tammikuussa A-lehdet osti enemmistöosuuden ruokayhteisö Satokausi Mediasta ja lokakuussa 2023 konserniin liittyi kansainvälisen neulemedian edelläkävijä, käsityölehtiä ja -kirjoja kustantava Laine Publishing.

Array
Share: