Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Johanna Paaso Into Kustannuksen toimitusjohtajaksi

30.3.2023 09:00Uutiset » Toimiala
Into Kustannuksen toimitusjohtajaksi nimitetty Johanna Paaso uskoo kirjaformaattien monimuotoisuuteen myös tulevaisuudessa. Kuva: Into Kustannus.

Johanna Paaso (FM) on nimitetty Into Kustannuksen toimitusjohtajaksi 25.4.2023 alkaen. Paasolla on monipuolinen ja pitkä kokemus kauno- ja tietokirjallisuuden kustantamisesta sekä äänikirja- ja pokkarituotannosta erityisesti Gummerus Kustannukselta. Lisäksi hän on toiminut kustannusalan yrittäjänä Saksassa.

Johanna Paaso on tiedotteen mukaan saanut kiitosta niin kaupallisista menestystarinoista kuin yhteiskunnallisesti merkittävien teosten löytämisestä. Hän aloittaa työnsä Into Kustannuksen uusissa toimitiloissa Helsingin Etu-Töölössä.

– Kirja-ala elää nopeaa muutoksen kautta, jossa kustantamolta vaaditaan näkemystä ja monipuolista osaamista, jotta painettu ja digitaalinen kirja saavat elää rinnakkain myös tulevina vuosina, Paaso sanoo.

Into Kustannus Oy on suomalaisena kirjankustantajana toteuttanut visiotaan rohkeasta ja vastuullisesta julkaisutoiminnasta jo vuodesta 2007 alkaen. Toiminnan ytimessä on edistää kirjallisuutta ja tasa-arvoa popularisoimalla tutkittua tietoa.

Share: