Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Imagon myy Ruotsin ja Norjan toimintonsa BrandFactorylle

22.12.2023 17:12Uutiset » Toimiala
Kuvassa vasemmalta oikealle Imagon Oy:n omistajat Samuli Heikkilä, Mika Okkonen ja Mikko Okkonen. Kuva: Imagon.

Imagon Oy on myynyt tytäryhtiönsä Imagon AB:n ja Imagon AS:n koko osakekannat ruotsalaiselle BrandFactory Scandinavia AB:lle. Yhtiöt ovat lisäksi solmineet uuden yhteistyösopimuksen vastatakseen erityisesti suurimpien asiakkaiden tarpeisiin. Imagonista tulee BrandFactoryn merkittävä valmistuskumppani Ruotsin ja Norjan markkinoille.

Yritykset kertovat myös yhdistävänsä osaamisena ja kapasiteettinsa joidenkin asiakkaiden palvelemiseksi Suomen markkinoilla.

– Olemme halunneet löytää pitkäaikaisen, taloudellisesti vakaan kumppanin, joka jakaa näkemyksemme toimialan tulevaisuudesta. Olemme vakuuttuneita siitä, että yhteistyö BrandFactory Scandinavian kanssa on oikea tapa edetä ja olemme iloisia voidessamme vahvistaa asiakastarjontaamme yhteistyössä, kertoo Imagon Oy:n toimitusjohtaja Mikko Okkonen.

Imagon on tiedotteen mukaan yksi Suomen johtavista valomainos- ja opasteyrityksistä, joka tarjoaa asiakkailleen myös liiketilojen ja toimitilojen sisä- ja ulkomiljööseen liittyviä tuotteita ja palveluita, esimerkkinä suurkuvatulosteet. Imagon on Kajaanissa 1988 perustettu perheyritys, jolla on jo 20 vuoden kokemus kansainvälisistä markkinoista.

Yrityskaupan myötä BrandFactory Scandinavia laajentaa tarjontaansa ja asiakaskuntaansa. Yritysoston tavoitteena on vahvistaa yhtiön asemaansa Skandinavian markkinoilla erityisesti valomainoksissa, infonäytöissä sekä teippaus- ja opasteratkaisuissa.

– Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Imagonin Ruotsin ja Norjan yhtiöt tervetulleeksi BrandFactory Scandinaviaan. BrandFactory ja Imagonin Ruotsin ja Norjan toiminnot täydentävät toisiaan. Pystymme yhdessä tarjoamaan asiakkaillemme enemmän opasteratkaisuja ja laajempaa kapasiteettia, sanoo BrandFactory Scandinavian toimitusjohtaja Jakob Söderbaum.

Array
Share: