Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Ifolor keskittää kuvatuotteiden valmistuksen Sveitsiin

19.4.2023 07:34Uutiset » Toimiala
Ifolor tuottaa erilaisia personoituja kuvatuotteita. Kuva: Ifolor.

Ifolor-konserni on päättänyt keskittää kuvatuotteiden valmistustoimintansa Sveitsin Kreuzlingeniin, missä konsernin pääkonttori ja suurempi tuotantoyksikkö sijaitsevat. Valmistustoiminta Keravan tuotantoyksikössä päättyy vaiheittain tulevan kesän aikana ja toimipiste tullaan sulkemaan.

Samalla yhtiö uudelleenorganisoi ja sopeuttaa muita toimintojaan. Yt-neuvottelujen päättymisen jälkeen noin 40 työntekijän työsuhde päättyy. Neuvotteluiden piirissä on ollut yhteensä 54 työtehtävää. Ifolor Oy jatkaa liiketoimintaansa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Suomalaisia asiakkaita luvataan palvella jatkossakin molemmilla kotimaisilla kielillä.

– Päätöksen ja toimintamallin muutoksen taustalla on erityisesti Keravan toimitilat, jotka ovat käymässä vanhaksi. Pitkällä tähtäimellä toiminnan jatkaminen Keravalla olisi edellyttänyt merkittäviä investointeja. Tämä on ollut meille suuri ja vaikea päätös, sanoo Ifolor-konsernin toimitusjohtaja Hannes Schwarz.

Schwarzin mukaan Keravalla on ollut ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö. Kreuzlingenin tehtaan kapasiteetti riittää kuitenkin palvelemaan myös yhtiön pohjoismaisia asiakkaita.

Keravan kuvatehtaalla on tehty vuosittain tilauksesta yli miljoona uniikkia kuvateosta ja -tuotetta.

Array
Share: