Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Huhtamäelle uusi vastuullisuus- ja viestintäjohtaja

28.9.2023 09:03Uutiset » Toimiala
Kuva: Huhtamäki Oyj.

Salla Ahonen (51) on nimitetty Huhtamäen vastuullisuus- ja viestintäjohtajaksi sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.1.2024 alkaen. Nykyinen vastuullisuus- ja viestintäjohtaja Thomasine Kamerling on päättänyt lopettaa Huhtamäen palveluksessa siirtyäkseen uusien haasteiden pariin.

Salla Ahonen siirtyy Huhtamäelle Nesteeltä, jossa hän on toiminut vastuullisuusjohtajana (Vice President, Sustainability). Ennen siirtymistään Nesteelle vuonna 2019 hän toimi Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n asiantuntijana Brysselissä edistäen suomalaisen elinkeinoelämän edunvalvontaa erityisesti kiertotalouteen, tuottajavastuuseen, muovistrategiaan, tutkimus- ja innovaatiotoimintaan, digitalisaatioon sekä kauppapolitiikkaan liittyen.

Ahonen on työskennellyt myös Microsoftilla edunvalvontaorganisaatiossa ja sitä ennen Nokiassa, jossa hän vastasi ympäristöön ja vastuullisuuteen liittyvästä edunvalvonnasta. Hän on koulutukseltaan energia- ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri Helsingin Teknillisestä korkeakoulusta.

Array
Share: