Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Graafisen alan yrittäjille koulutusta Humakilta

3.3.2023 09:54Uutiset » Toimiala
Koulutusohjelman toteuttaa Humakin luovien alojen yrityspalvelu Creve. kuva: Humak.

Humanistinen ammattikorkeakoulu Humak on käynnistänyt uuden Volume!-koulutusohjelman luovien alojen mikro- ja yksinyrittäjille. Ohjelma on kohdennettu erityisesti tekstiili-, vaatetus- ja muotialan sekä graafisen alan, visuaalisen suunnittelun sekä mainos- ja markkinointialan yrittäjille.

Jotkut opintojaksot saattavat soveltua myös työntekijöiden kouluttamiseen.

Koulutustarjontaan kuuluu muun muassa rahoituksen hakemisen, kestävyyden ja vastuullisuuden, talouden, yrittäjyyden ja myynnin sisältöjä. Koulutus on maksuton ja tapahtuu pääosin joustavasti verkossa. Aiheet ja opintokokonaisuudet voi valita itse omien tarpeiden mukaan.

Humakin Volume! – Voimaa yksinyrittäjyyteen kansainvälisyysvalmiuksista -ohjelma tähtää luovien alojen yksinyrittäjien osaamisen vahvistamiseen kansainvälistyvässä toimintaympäristössä. Ohjelman toteuttaa Humakin luovien alojen yrityspalvelu Creve.

Ohjelman valmistelussa hyödynnettiin kohdealojen toimialajärjestöjen (mm. Suomen tekstiili ja muoti, Grafia ja Ornamo) tekemiä selvityksiä yritysten osaamistarpeista. Yritys- ja toimialajärjestöillä onkin tärkeä yhteistyörooli ohjelmassa niin yrittäjien tavoittamisessa kuin kohdennettujen sisältöjen tuottamisessa.

Array
Share: