Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Floran tulostimet tulossa Pohjoismaiden markkinoille

6.3.2024 08:00Uutiset » Toimiala
Floran tuotevalikoimassa on jopa 5 metriä leveitä tulostimia. Kuva: NI Solutions.

Kiinalainen tulostinbrändi Flora Digital pyrkii laajentumaan Pohjoismaiden suurkuvamarkkinoille. Yritys on tehnyt yhteistyösopimuksen ruotsalaisen NI Solutions -yrityksen kanssa tulostimien myynnistä. NI Solutions tarjoaa Floran suurkuvatulostimia ja etikettitulostimia myös Suomeen.

Floran tuotevalikoimassa on jopa 5 metriä leveitä tulostimia. Valikoimaan kuuluu myös hybriditulostimia, etikettitulostimia ja tekstiilitulostimia. Floran tulostimia myydään yli 100 maassa.

– Meille tämä on oikea askel eteenpäin, kun saamme vahvan tuotemerkin, jonka valikoimaa voimme tarjota nykyisille ja uusille asiakkaille. Olemme etsineet suurempien laitteiden toimittajaa, joka voi täydentää Epsonin ja HP:n laitteiden valikoimaamme, sanoo tuotepäällikkö Niclas Ulriksson NI Solutionsista.

Network Innovation NI AB on ruotsalainen yritys, jolla on Suomessa sivuliike. Suomen myyntiä hoitaa avainasiakaspäällikkö Markku Rajala.

Flora Digital on tehnyt yhteistyösopimuksen myös Ricoh Europen kanssa. Yhteistyön tavoitteena on kehittää uusia suurkuvatulostimia EMEA-markkinoille. Markkinoille on ensimmäisenä tulossa kaksi metriä leveä monipuolinen hybriditulostin.

Flora Digital on kiinalaisen yhtiön Shenzhen Runtianzhi Digital Equipment Co:n brändinimi. Yhtiö kertoo verkkosivuillaan olevansa Kiinan suurin inkjet-tulostimien integroitunut tuottaja ja toimineensa alalla 16 vuotta. Laitteita myydään yli sadassa maassa.

Array
Share: