Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Epsonin suurkuva- ja valokuvatulostimien myyntiin uusi vetäjä

1.9.2023 08:41Uutiset » Toimiala
Jari Tiihonen (vasemmalla) otti vastuulleen eläköityneen Kenneth Hilapielen tehtävät. Kuva: Epson.

Tulostinvalmistaja Epson on palkannut Suomen suurkuva- ja valokuvatulostimien myyntiin pitkään tulostusalalla työskennelleen Jari Tiihosen. Tiihonen aloitti Epsonilla Business Account Mangerina 3.7.2023, ja hän otti vastuulleen aiemmin roolia hoitaneen Kenneth Hilapielen tehtävät hänen jäädessään eläkkeelle 31.8.2023.

Hilapieli on työskennellyt Epsonilla vuodesta 2006 lähtien ja vastannut viimeiset 15 vuotta Epsonin suurkuva- ja valokuvatulostinmyynnistä Suomessa. Vuosien varrella hän ollut mukana lanseeraamassa lukuisia uusia tuotteita ja tuoteryhmiä ammattimaiseen tulostukseen. Ennen uraansa Epsonilla Hilapieli työskenteli muun muassa kameroiden ja muiden valokuvaukseen liittyvien tuotteiden parissa.

– Koko Epsonin puolesta haluan välittää sydämelliset kiitokset Kennethille hänen urastaan Epsonilla. Kenneth on ollut erittäin pidetty työtoveri ja asiakkaiden arvostama yhteyshenkilö. Hänen positiivinen asenteensa, ammattitaitonsa ja sitoutumisensa ovat jättäneet pysyvän jäljen työyhteisöömme, Epson Suomen maajohtaja Jorma Lempinen sanoo.

Hilapielen saappaisiin astuva Tiihonen tuo mukanaan laajan kokemuksen ja asiantuntemuksen alalta. Hän on työskennellyt tulostuksen parissa lähes 30 vuotta, joista viimeiset 15 vuotta japanilaisella tulostinvalmistajalla OKIlla. Suurkuvatulostuksen lisäksi Tiihosella on kokemusta muun muassa toimisto-, tarra- ja etikettitulostusratkaisuista. Viimeisimpänä roolinaan OKIlla Tiihonen työskenteli sublimaatio- ja etikettitulostimista vastaavana Business Development Managerina Pohjoismaissa.

Array
Share: