Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Canonille suuri digikonetilaus Ruotsissa

24.11.2023 11:05Uutiset » Toimiala
Åtta.45 voi nyt tarjota asiakkaille viestinnän toteuttamista kaikkien kanavien avulla, kertovat yhtiön toimitusjohtaja Erik Mauritzon (vas.) ja tuotantovastaava Tomas Reinhed. Kuva: Canon.

Canon on saanut suuren digipainokoneiden tilauksen kasvavalta ruotsalaiselta painotalolta. Åtta.45 Tryckeri laittaa painokalustonsa pitkälti uusiksi hankkimalla kaksi suuren volyymin mustesuihkukonetta sekä useita toonerikoneita Canonilta. Painotalo on laajentunut useilla yrityskaupoilla viime vuosina.

Canon tulee toimittamaan yhtiölle rullasyöttöisen ProStream 3000 -sarjan painokoneen, arkkisyöttöisen VarioPrint iX3200 -koneen sekä useita imagePRESS 1350/100 -toonerikoneita. Canon toimittaa myös CCM-ohjelmiston, jonka avulla voidaan toteuttaa personoitua asiakasviestintää eri kanavissa.

– Åtta.45 voi nyt tarjota asiakkaille viestinnän toteuttamista kaikkien digitaalisten kanavien avulla. Voimme yhdistää markkinoinnissa älykkäitä ratkaisuja personoituun viestintään digikanavissa sekä perinteisiä laadukkaita painotuotteita, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Erik Mauritzon.

Åtta.45 on kasvanut useiden yrityskauppojen siivittämänä nopeasti viime vuosina. Viimeisen kauppa oli Hylte Tryck -painotalon liiketoiminnan osto marraskuun alussa. Nyt Åtta.45 painaa viidessä toimipisteessä ja sillä on 12 myyntikonttoria eri puolella Ruotsissa. Henkilökunnan määrä on noin 215 ja liikevaihto noin 515 milj. kruunua (45 milj. euroa).

Array
Share: