Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Brändäykseen uusi toteuttaja Brawo

3.10.2023 08:00Uutiset » Toimiala
Uusi Brawo-yritys työllistää parikymmentä henkilöä. Kuva: Brawo.

Anetcom Oy ja Mainostoimisto Bananas Oy ovat nyt Brawo Oy. Yritysten yhdistymisestä muodostunut Brawo Branding Company on tiedotteen mukaan kokonaisvaltainen brändäyksen kumppani, jolta löytyy runsaasti kokemusta erilaisten mainosratkaisujen tuottamisesta.

– Halusimme lähteä viitoittamaan uusia keinoja tarjota laajaa mainonnan ja brändäyksen palveluvalikoimaa kohdennetusti yhdeltä luukulta. Yhdistyminen oli loogista jatkumoa pitkään jatkuneelle yhteistyöllemme Bananaksen kanssa. Asiakkaidemme tarpeet ovat kasvaneet asteittain vuosien aikana, mikä on vähitellen tiivistänyt yhteistyötämme, kertoo Brawon toimitusjohtaja Aku Kaukoluoto.

Bananaksen toimitusjohtajan paikalta Brawon luovaksi johtajaksi siirtyvä Jarne Lähteenmäki näkee yhdistyvien yritysten täydentävän toisiaan.

– Anetcomin mukana Brawoon siirtyy kaikenlaisten mainospintojen tuntemus. Heiltä löytyy valtava osaaminen ja tietotaito esimerkiksi teippauksiin liittyen. Kun tähän yhdistetään meiltä Bananakselta tuleva visuaalinen suunnitteluosaaminen ja verkkosivukehityksen asiantuntijuus, saadaan aikaiseksi kokonaisvaltainen mainonnan ja brändäyksen toimija.

Uusi valtakunnallisesti palveleva yritys kertoo kykenevänsä tarjoamaan kaikki mainostoteutukset suunnittelusta valmiiksi tuotteeksi, niin diginä kuin painettunakin pintana. Brawo Oy:n yhdistyvien osapuolten liikevaihto oli noin 3,5 miljoonaa euroa vuonna 2022. Yhtiö työllisti keskimäärin 25 henkilöä.

Array
Share: