Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Asteria-konserni investoi Bobstin painotekniikkaan

4.9.2023 10:15Uutiset » Toimiala
Bobstin All-in-One Digital Master on laitesarja, jossa yhdistetään yhdeksi linjaksi fleksopainamista ja digipainamista. Kuva: Bobst.

Flekso- ja digipainotekniikkaa toimittava Bobst ja eurooppalainen etikettikonserni Asteria ovat tehneet merkittävän strategisen yhteistyösopimuksen. Asteria tulee sen mukaan ottamaan käyttöön useita Bobstin Digital Master -etikettipainokoneita useissa maissa Euroopassa. Konserniin kuuluu Suomessa Nordic Label.

Asteria Labels & Packaging Group aloitti toimintansa vuonna 2020 Belgiassa. Se on laajentunut nopeasti yritysostojen avulla. Nyt konserniin kuuluu 33 yritystä, jotka toimivat Belgiassa, Tanskassa, Virossa, Suomessa, Ranskassa, Saksassa, Irlannissa, Hollannissa, Britanniassa ja Espanjassa. Suomeen Asteria tuli syksyllä 2021 ostamalla Nordic Label Oy:n.

Bobstin All-in-One Digital Master on laitesarja, jossa yhdistetään fleksopainamista ja digipainamista. Tiedotteen mukaan sarjan laitteet tarjoavat täysin digitalisoidun ja automatisoidun tuotantolinjan painamisesta etikettien tehosteiden tekoon ja stanssaamisen asti. Modulaarisen rakenteen vuoksi asiakkaat voivat räätälöidä jokaisen painokoneen vaatimustensa mukaiseksi ja päivittää niitä myöhemmin tarpeen mukaan.

–                   Sopimus on erittäin tärkeä Asteria Groupille. Jatkamme kasvu-uralla investoimalla moderniin tekniikkaan ja älykkäisiin ratkaisuihin, joiden avulla voimme optimoida ajan, rahan ja resurssien käyttöä asiakkaiden hyväksi. All-in-One Digital Master sopii täydellisesti päämääräämme tarjota äärimmäistä joustavuutta, erinomaista laatua ja korkean tason vastuullisuutta, sanoo Asteria-konsernin toimitusjohtaja Ives Declerck.

Sopimus tuli voimaan heinäkuussa 2023. Nordic Labelin toimitusjohtaja Heikki Kotalan mukaan on liian aikaista kommentoida investointeja Suomen osalta.

Array
Share: