Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Alma Medialle uusi CDO

11.9.2023 08:47Uutiset » Toimiala

Raivisto vastaa konsernitason ICT-toiminnoista, teknologiasta ja tuotekehityksestä tehden tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan kanssa. Hän raportoi tehtävässään Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanteelle.

– Yhdessä liiketoimintojen kanssa Alma Median CDO on avainasemassa tarjotessamme parhaan asiakaskokemuksen ja lisäarvoa tuottavia ratkaisuja digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Raivistolla on pitkä kokemus digitaalisen liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin, mikä on erinomainen lähtökohta tehtävässä menestymiseksi, kommentoi Telanne.

Alma Median nykyinen CDO Santtu Elsinen on nimitetty Alma Consumer – liiketoimintasegmentin johtajaksi Kari Kivelän eläköityessä vuoden 2023 syksyllä.

– Alma Media on palveluliiketoiminnassaan vahvassa asemassa ja vakuuttavalla polulla. Strategian mukaisesti kehitys etenee nyt kohti kehittyneempiä kaupankäyntialustoja. Digitaalisen matkan seuraavilla etapeilla osaava henkilöstö, johtavat palvelu- ja mediabrändit ja tekoälyn hyödyntäminen ovat avainasemassa, Tommi Raivisto sanoo.

Array
Share: