Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Agfa ja EFI yhteistyöhön suurkuvatulostimissa

30.1.2024 11:49Uutiset » Toimiala
EFI Vutek Q5r on yksi yhteistyön piirissä oleva laite. Kuva: EFI.

Agfa ja EFI ovat tiedottaneet tehneensä globaalin strategisen yhteistyösopimuksen toistensa tekniikan tarjoamisesta. Agfa ryhtyy tarjoamaan EFI:n valmistamia rullatulostimia valikoimassaan. EFI puolestaan ottaa valikoimaansa Agfan kehittämiä high-end hybridi inkjet-tulostimia.

Yhteistyö sisältää laitemyynnin lisäksi laitteiden tuen ja huollon. Yhteistyötä tullaan esittelemään yhtiöiden osastoilla Fespa-messuilla maaliskuussa Amsterdamissa.

– Digitaalinen painaminen on yksi yrityksemme keskeisistä kasvumoottoreista. Tämä strateginen yhteistyö johtavan alan yrityksen EFI:n kanssa laajentaa vaihtoehtoja, joita voimme tarjota asiakkaille. Se laajentaa myös ratkaisujemme markkinoita maailmassa, sanoo Agfa-Gevaert-konsernin toimitusjohtaja Pascal Juéry.

Laitteita tarjotaan omassa valikoimassa

Printweek-lehden tietojen mukaan yhteistyö koskee aluksi neljää tulostinta. Ne ovat EFI:n 5,2 metriä leveät Vutek Q5Rr ja Q5r+. Agfan laitteista yhteistyön piirissä ovat kaksi 3,3 metrin levyistä Jeti Tauro -tulostinta H3300 HS LED ja H3300 S LED. Laitteet integroidaan omaan valikoimaan nimeä myöten. Niissä käytetään valmistajan RIP-ohjelmistoja kuten Fieryä ja Agfa Asantia. Myös värit tulevat alkuperäisen tekniikan tekijältä.

– EFI ja Agfa ovat alan luotetuimpia brändejä. Voimme nyt kiihdyttää asiakkaidemme digitaalista muutosta ja tehdä heistä tuottavampia, sanoo EFI:n toimitusjohtaja Frank Pennisi.

Agfan Jeti Tauro H3300 HS LED on yhteistyön piirissä oleva laite. Kuva: Agfa.
Array
Share: