Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

A-lehdet kasvattaa käsityömediaansa

4.10.2023 08:18Uutiset » Toimiala
Laine on kansainvälinen neule- ja lifestyle -lehti. Numero 16 (talvi 2023) sisältää 11 neuleohjetta sekä artikkeleita neulomisen maailmasta. Kuva: Laine Publishing.

A-lehdet jatkaa tiedotteen mukaan kasvustrategiansa toteuttamista ja ostaa enemmistöosuuden käsityölehtien ja -kirjojen kustannusyhtiö Laine Publishing Oy:stä. Yhtiö on kansainvälisen neulemedian edelläkävijä ja julkaisee premium-kategorian neulejulkaisuja kuten neuleohjeita ja lifestylea sisältävää Laine-lehteä sekä käsityökirjallisuutta.

Laine-lehti on kasvanut kansainvälisesti ja julkaisuja myydään noin 50 maassa yli 1 000 jälleenmyyjän voimin. Suomessa Laine on myynnissä muun muassa Laineen omassa verkkokaupassa, käsityöliikkeissä, Lehtipisteissä, Finnish Design Shopissa ja Meillä kotona -kaupoissa.

A-lehdet-konsernin tytäryhtiöt toimivat itsenäisesti, ja monialaisella perheyhtiöllä on kokemusta yrittäjävetoisten yritysten kasvun kiihdyttämisestä. Laine Publishingista tulee A-lehtien medialiiketoiminnan itsenäinen tytäryhtiö, jonka toimitusjohtajana jatkaa Jonna Hietala ja yhtiön operatiivisesta toiminnasta vastaa Sini Kramer. Hietala ja Kramer perustivat Laineen vuonna 2016. Laineen nykyinen henkilöstö jatkaa tehtävissään.

– On hienoa, että Laine saa ottaa seuraavan askeleensa A-lehtien tukemana. Arvostamme perinteikkään mediakonsernin vuosikymmenten kokemusta ja tietotaitoa ja uskomme, että yhdistämällä voimamme pystymme palvelemaan käsityöharrastajia entistäkin paremmin ja monipuolisemmin, Laine Publishingin toimitusjohtaja Jonna Hietala sanoo.

Laine Publishing Oy on vuonna 2016 perustettu tamperelainen kustantamo. Yhtiön liikevaihto oli 1,8 milj. euroa huhtikuussa 2022 päättyneellä tilikaudella. Henkilöstön määrä oli 8.

Array
Share: