Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Xerox jättää Drupa-messut väliin

27.9.2023 08:00Uutiset » Tapahtumat
Kuva: Drupa.

Painoalan Drupa-messut järjestetään pitkän tauon jälkeen Düsseldorfissa touko/kesäkuussa 2024. Edellisillä messuilla mukana ollut Xerox on nyt päättänyt jättää nämä messut väliin ja keskittyä omiin globaaleihin tapahtumiinsa. Drupa odottaa saavansa messuille noin 1 400 näytteilleasettajaa.

Xeroxin edustaja kertoi Printweek-lehdelle syyt, joiden takia yhtiö päätti olla osallistumatta messuille.

– Liiketoimintamme kehittyessä olemme sitoutuneet investoimaan tuotantotulostuksen asiakkaisiin, partnereihin ja prospekteihin, mutta päätimme jättää Drupan väliin. Painaminen pysyy tärkeänä osana liiketoimintaamme ja tulemme jatkamaan verkostomme tukemista johtavilla ideoilla, Xeroxin globaaleilla tapahtumalla, uusilla tuoteinnovaatioilla sekä asiakkaisiin keskittyvillä koulutuksilla ja demoilla, edustaja sanoi.

Xeroxilla oli edellisillä Drupa-messuilla vuonna 2016 merkittävä näkyvyys hallissa 8b ja yhtiö esitteli uusia inkjet-painokoneita.

Drupa kertoo, että näytteilleasettajia on 47 maasta, eniten Euroopasta. Drupa on julkaissut messujen näytteilleasettajien hallikartan sekä tuotteiden tietokannan ja aloittanut lippujen myynnin.

Drupa-messut järjestetään 28.5.–7.6.2024. Suurimmat osastot ovat varanneet HP ja Koenig & Bauer.

Share: