Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

UV-tulostus pääroolissa Mimakin innovaatiopäivillä

20.10.2023 08:52Uutiset » Tapahtumat
Mimakin UJV100-160 tulostin toimii UV-kuivatustekniikalla. Kuva: Mimaki.

Mimaki järjestää viidennen kerran virtuaalisen Global Innovation Days -tapahtuman 25.-27.10.2023. Tapahtumassa esitellään erityisesti UV-inkjet-tulostustekniikkaa ja sen tarjoamia ympäristöhyötyjä. Pääroolissa tapahtumassa ovat Mimakin uudet UV-tulostimet UJV100-160Plus ja UCJV330-160.

Mimakin mukaan UV-tekniikka tarjoaa muihin tekniikoihin verrattuna selviä ympäristöhyötyjä, ja niitä saadaan myös uusista tulosmateriaaleista. Innovaatiopäivillä on runsaasti webinaareja ja keskusteluja näistä teemoista.

Mimaki aloittaa myös uuden Application Days-tapahtumasarjan EMEA-alueella. Niitä tulevat seuraavan kuuden kuukauden aikana järjestämään Mimakin jälleenmyyjät. Jokainen fyysinen tapahtuma sisältää paikallisen ohjelman, joka on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille sovelluksiin keskittyvää tietoa ja opastusta liiketoiminnan vauhdittamiseksi. Tapahtumissa on mukana 200 Mimakin asiantuntijaa.

– Näiden tapahtumien ydintavoite on tukea EMEA alueen asiakkaita, jotka etsivät uusia tapoja kasvattaa liiketoimintaansa. Asiantuntijamme tulevat tarjoamaan syvää tietoa trendaavista sovelluksista ja siitä, miten Mimakin ratkaisuilla voidaan maksimoida tuottavuus ja tuotteiden laatu sekä tyydyttää erilaisten tuotteiden kysyntä, sanoo Danna Drion, General Manager Marketing, Mimaki Europe.

Array
Share: