Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Pakkausmessuilla monipuolinen ohjelmatarjonta

5.2.2024 09:02Uutiset » Tapahtumat
Kuva PacTec 2022 messuilta. Kuva: Messukeskus/Emmi Kähkönen.

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -tapahtumakokonaisuus tuo pakkaus-, elintarvike- ja muovialan yritykset, ammattilaiset ja vaikuttajat yhteen Helsingin Messukeskukseen 13.–14.3.2024.

Ajankohtaisen ohjelman teemoja ovat muun muassa vastuullisuus ja kiertotalous, lainsäädäntö ja regulaatio, pakkaussuunnittelu ja uudet materiaalit sekä sisälogistiikka.

Tapahtuma tarjoaa paljon tietoa mm. tulossa olevista alojen sääntelyn muutoksista. Ympäristö- ja ilmastoministeri Kai Mykkäsen terveisiä kuullaan keskiviikkona Ministerin terveiset: ajankohtaista pakkausalaan vaikuttavassa sääntelyssä -puheenvuorossa, jossa hän käy läpi ajankohtaisia pakkausalaan liittyviä lainsäädäntöprosesseja ja kiertotalouden edistämistä Suomessa ja EU:ssa.

Elintarviketeollisuusliiton vastuullisuusjohtaja Satumaija Lévonin keskiviikkona kuultava esitys Uudistuva EU:n pakkauslainsäädäntö tarjoaa katsauksen EU:n uudistuvaan pakkauksia ja pakkausjätettä koskevaan lainsäädäntöön.

OpenCO2.net-hiilijalanjälkialustan toimitusjohtaja Sari Siitonen kertoo puheenvuorossaan, miten yritysten päästötietojen raportoinnille lisävaatimuksia asettava EU:n kestävyysraportointidirektiivi (CSRD) vaikuttaa elintarvike- ja pakkausalan yrityksiin ja hankintaketjuihin, miten kiristyviin vaatimuksiin voi varautua sekä miten yrityksen päästöjä voi seurata ja pienentää.

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -tapahtumakokonaisuus järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–14.3.2024 yhteistyössä Suomen Pakkausyhdistyksen, Muoviyhdistyksen, Elintarviketeollisuusliiton sekä Kehittyvä elintarvike -lehden kanssa. Messukeskuksessa järjestetään samanaikaisesti graafisen alan Sign, Print & Promotion -tapahtuma 13.–14.3.2024 sekä horeca-alan ammattilaisten Gastro Helsinki 13.–15.3.2024.

Array
Share: