Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Kuitupakkausten tekijät vahvasti mukana PacTec-messuilla

5.3.2024 09:00Uutiset » Tapahtumat
Stora Enso esitteli erilaisia pakkauslaatikoita PacTec-messuilla 2022. Kuva: Messukeskus./Emmi Kähkönen.

Maaliskuun puolessavälissä Helsingin Messukeskuksesta löytyy runsaasti aaltopahvipakkauksien ja kartonkipakkausten valmistajia. PacTec-messuilla on toistakymmentä tällaisten pakkausten tekijää ja myös etikettien sekä merkintälaitteiden tarjoajia.

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -näyttelykokonaisuudessa on kaikkiaan 120 näytteilleasettajaa. Aaltopahvipakkauksien ja kartonkipakkausten valmistajista Pactec-messuilla ovat mukana ainakin Adara Pakkaus, ER-Pakkaus, Grano, GPI Finland, Jaakko-Taara, KraftPal Finland, Pack Company/Novelpack, Pakkaus-Öhman, PunaMusta Coloro, Pyroll Pakkaukset, Stora Enso Packaging ja Tojapak.

Etikettien ja tarrojen tekijöistä mukana messuilla ovat ainakin Data-Mate, Informa, LabelPrint ja Schur. Merkintälaitteita ja ratkaisuja tarjoavat messuilla ainakin Cajo Techologies, Dpi Coding, Informa, Klinger Finland ja Laser Quality Markings Salo.

Messuilla ovat myös paperipakkauksia valmistavat CreaMill, Peltolan Pussi, Walki ja pakkaustuotteita myyvä Bong Suomi.

Messuilla on myös laaja ajankohtainen ohjelmatarjonta asiantuntijapuhujineen. Teemoina ovat muun muassa vastuullisuus ja kiertotalous, lainsäädäntö ja regulaatio, pakkaussuunnittelu ja uudet materiaalit.

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 järjestetään Messukeskuksessa 13.-14.3. Samaan aikaan Messukeskuksessa on graafisen ja visuaalisen viestinnän messutapahtuma Sign, Print & Promotion.

Array
Share: