Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Helsinki Ski Weeks valittiin vuoden tapahtumaksi

13.3.2023 08:00Uutiset » Tapahtumat
Helsinki Ski Weeks mahdollistaa hiihdon Olympiastadionilla säilölumen avulla. Kuva: Hiihtoliitto.

Helsinki Ski Weeks -tapahtuma valittiin sekä vuoden 2022 tapahtumaksi että sponsorointiteoksi SPOT Awards -kilpailussa. Helsinki Ski Weeks vei kilpailun molemmat pääpalkinnot, ja lähtee ensi vuonna edustamaan Suomea ESA:n (European Sponsorship Associaton) gaalaan Lontooseen.

Tuomaristo perusteli voittajaa seuraavasti: ”Kumppaneita tehokkaasti ja osuvasti hyödynnetty. Asetettu selkeät tavoitteet ja niitä on seurattu loogisesti ja johdonmukaisesti. Kumppaneiden valinnassa on pidetty tärkeänä yhteistä arvopohjaa ja kumppaneille on myös asetettu vaatimuksia. Eri kumppaneita on hyödynnetty tehokkain tavoin erilaisten tavoitteitten saavuttamiseksi. Tulokset ovat vaikuttavat”.

Helsinki Ski Weeksin tuottaa Suomen Hiihtoliitto yhdessä laajan kumppaniverkostonsa kanssa. Yleisötapahtumassa yhdistetään liikunnan riemua, huippu-urheilua ja viihdettä. Maaliskuun aikana Olympiastadionilla nähdään runsaasti teemaan osuvia oheistapahtumia. Näiden kruununa on kansainvälinen huippuhiihtäjien Stadion Sprint -kutsukilpailu 22.3.2023.

Yksi Helsinki Ski Weeks -tapahtuman yhteistyökumppaneista on ollut Docus.

Kilpailun järjestää Sponsorointi ja Tapahtumat ry.

Share: