Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Fespa-messuilla runsas oheistarjonta

27.2.2024 09:44Uutiset » Tapahtumat
Näyttömainonta lisääntyy mm. kaupoissa ja näyttelyissä. Philipsin Tableaux -näyttöjä ohjataan Telelogosin ohjelmistolla. Kuva: PPDS.

Fespa Global Print Expo -messuilla on maaliskuussa runsas oheistapahtumien tarjonta. Kolme uutta tapahtumaa liittyvät digitaaliseen näyttömainontaan, urheiluvaatteiden tuotantoprosessiin sekä urheiluvaatteiden markkinoihin.

Fespa-messujen rinnakkaistapahtuma on European Sign Expo 2024. Tässä tapahtumassa on nyt uutena ohjelmana Digital Signage Lounge. Se on verkostoitumispaikka, jossa käsitellään alaan liittyviä liiketoimintamahdollisuuksia. Tapahtuman järjestävät Navori Labs ja Grupo Metal (Johnson Group).  Päivittäin on mm. aiheeseen liittyviä workshopeja.

Uutta messuilla on myös älykäs tehdas Personalise Make Wear. Tehdasta vetää Fespan tekstiiliasiantuntija Debbie McKeegan ja hänen johdollaan demotaan DTG-tulostusta, DTF-tulostusta, esinetulostusta ja joogahousujen valmistusta rullatulostuksen avulla.

Urheiluvaatteiden markkinoita ja tuotantoa käsitellään myös Sportswear Pro -konferenssissa.

Suosittu Sustainability Spotlight -näyttely palaa Fespaan. Se on toteutettu yhteistyössä Reboardin Carbon Quotan kanssa. Näyttelyssä on esillä yli 100 ympäristöystävällistä graafista ja tekstiilimateriaalia.

Myös suosittu World Wrap Masters Europe ja World Wrap Masters Series Final tapahtuma on jälleen Fespassa. Siinä yhteistyökumppaneina ovat Orafol, Arlon, Teckwrap the Wrap Institute ja Wrapstock.

Array
Share: