Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Raflatacilta uusia kierrätysmateriaalietikettejä

28.6.2023 14:48Uutiset » Pakkaukset
Tässä etiketissä suunnittelija Estudio Maba on käyttänyt Drop WSA PCR-FSC -materiaalia. Se on tehty kokonaan kierrätyskuiduista. Kuva: UPM Raflatac.

UPM Raflatac on lanseerannut uuden materiaalikokoelman viinien, viinojen ja muiden juomien etikettejä varten. Rêverie 3 -kokoelmassa käytetään kierrätyskuituja esteettisesti miellyttävien etikettien tekoon. Kokoelmaa on suunniteltu yhteistyössä viiden espanjalaisen graafisen suunnittelijan kanssa.

Kokoelma osoittaa tiedotteen mukaan, miten kestävä kehitys ja vaikuttava design voivat toimia yhdessä hätkähdyttävien tulosten saavuttamiseksi. Rêverie 3 -kokoelma tarjoaa suunnittelijoille työkalun visuaalisesti houkuttelevien etikettien tekoon materiaaleista, jotka on tehty FSC-sertifioidusta paperista, kierrätysmateriaaleista ja muista kontrolloiduista lähteistä.

Raflatacin mukaan yhä useammat juomabrändit pitävät tarpeellisena FSC ja PCR-materiaalien mukaanottoa etikettivalikoimaansa.

Suunnittelijoiden tekemissä mallitöissä käytettiin viittä Raflatacin materiaalia, joissa kierrätysmateriaalin osuus vaihtelee välillä 20–100 prosenttia.

Share: