Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Philips-kodinkoneet siirtyvät uusiin pakkauksiin

20.10.2023 09:25Uutiset » Pakkaukset
Philips-kodinkoneet pakataan jatkossa entistä vastuullisempiin pakkauksiin. Kuva: Versuni.

Philips-kodinkoneiden valmistaja Versuni alkaa pakata kodinkoneita täysin kierrätysmateriaalista tehtyihin ja kierrätettäviin kuitupohjaisiin pakkauksiin. Tavoitteena on korvata pakkausten kaikki kertakäyttöinen muovi muilla materiaaleille seuraavan neljän vuoden kuluessa.

Versuni tähtää entistä vastuullisempiin pakkauksiin myös muilla tavoin kuin materiaalin vaihdoilla. Pakkausten koko optimoidaan ja painamiselle varattua tilaa supistetaan. Tämän ansiosta painovärin kulutuksen lasketaan vähenevän 65 %. Pakkaukset on suunniteltu siten, että ne eivät vaadi kuljetuksessa muuta suojaa ja logistiikkatarra voidaan liimata suoraan pakkaukseen.

Pakkauksen sisällä olevan kertakäyttöisen muovin korvaamiseen etsitään vastuullisia vaihtoehtoja. Käyttäjille tarjotaan tuotetietoa myös QR-koodien avulla.

Uutta pakkausta tullaan aluksi käyttämään suosituimmissa kodinkoneissa kuten ilmakuivaaja, espressokone, silitysraudat, ilmanpuhdistin ja johdoton pölynimuri.

Versunin yhteistyökumppani uusien pakkausten suunnittelussa ja toteutuksessa on DS Smith.

Philips Domestic Appliances -yhtiö muuttui Versuni-yhtiöksi helmikuussa. Yhtiön Brändejä ovat myös mm. Gaggia ja Senseo.

Array
Share: