Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Paperikiriste vaihtoehdoksi kiristekalvoille

29.11.2023 14:03Uutiset » Pakkaukset
Paperikiriste voidaan kiinnittää käsin tai käärintälaitteella. Kuva: Antalis.

Antalis on lanseerannut Master’in-paperikiristeen. Täysin paperikuidusta valmistettu pakkaustuote soveltuu mm. lavojen käärintään silloin, kun toimitaan kuivissa olosuhteissa. Kääriminen sujuu käsin tai käärintälaitteella.

Paperikiriste on monomateriaalia ja se voidaan kierrättää kartonkijätteiden joukossa. Antaliksen mukaan tämä päällystämätön kreppipaperi on repäisynkestävä ja korkealaatuinen pakkaustuote mm. lavojen käärintään. Valikoimasta löytyvät erilliset rullat käsikiristeisiin ja konekiristeisiin. Käsikäyttöiset rullat soveltuvat standardeille manuaalisille työkaluille ja konekiristerullat puolestaan perinteisiin jarrullisiin käärintälaitteisiin.

– Paperikiriste on hyvä lisä vihreään valikoimaamme. LLDPE-kiristekalvoilla on edelleen paikkansa, mutta paperinen materiaali on oiva valinta erityisesti silloin, kun toimitaan kuivissa olosuhteissa ja tarve on lähinnä pölyltä suojaaminen. Tuote soveltuu erinomaisesti myös tilanteisiin, jolloin lavat liikkuvat suorina toimituksina tai kyse on sisäisestä logistiikasta, kommentoi Antalis Oy:n toimitusjohtaja ja pakkausliiketoiminnan vastaava Kimmo Tuovinen.

Array
Share: